SD Consulting
By Lara Denice

Jeg har altid været et grænsesøgende og eventyrlystent individ, som har undersøgt verden med nysgerrighed og åbenhed.

Disse træk ved mig var også det der startede denne livsstil – og lige siden jeg i 2009 første gang stiftede bekendtskab med denne form for dating har den været en fast del af mit liv.

K

HVEM ER JEG?

Jeg er altid her for at guide dig!

Jeg har altid været et grænsesøgende og eventyrlystent individ, som har undersøgt verden med nysgerrighed og åbenhed.

Disse træk ved mig var også det, der i 2009 startede denne livsstil. Da jeg først havde stiftet bekendtskab med denne form for dating har den været en fast del i mit liv.

Mit navn er Lara Denice, jeg er opvokset i Århus, men har nu bopæl i København, hvor jeg beskæftiger mig blandt andet modelarbejde og TV. Jeg kan nu - udover datingkonsulent - kalde mig forfatter, debattør, foredragsholder og studerende.

I alle mine voksne år har jeg altid levet et anderledes liv, en anderledes livsstil, og med en mere åben og fordomsfri tilgang til livet. Jeg har aldrig kunnet tilpasse mig janteloven som stadig lever i bedste velgående, og har ikke været bange for at stikke næsen frem og ytre mig åbenlyst.

Altid har jeg levet som jeg selv har ønsket det og levet livet, da jeg er klar over, at kun jeg selv kommer til at fortryde det i sidste ende, hvis jeg ikke jeg udlever mit liv til fulde.

Og hvorfor er jeg så kvalificeret til at du skal lytte til mig?

Udover at være menneskekender, vil jeg med min erfaring siden 2009, vove at påsta, at jeg er blevet noget af en ekspert indenfor emnet. Jeg har i alle årene indtil nu prøvet mig frem, eksperimenteret med alle de datingformen der er, datet højt og lavt, mødt mange forskellige personligheder, udforsket hvordan jeg opnår det jeg ønsker og lært mig selv og mine egne grænser at kende.

Jeg har lært at blive en stærk kvinde, som kan gøre brug af min sexualitet som jeg selv ønsker det, og på mine egne præmisser bruge min kvindelighed og intuition til at leve som jeg har det godt med.

Jeg vil lære dig at navigere i livet med sugardating så du ikke behøver at begå se samme fejl som jeg, opnå det du ønsker, få det godt med det du gør, men fremfor alt ikke ødelægger dig selv fysisk eller psykisk.

Jeg ved at du sikkert vil sugardate ligemeget hvad, så lad mig hjælpe dig på din rejse. Velkommen til et liv hvor janteloven ikke eksisterer.

Lara Denice

+45 31495162

+45 31495162

Denmark

SD Consulting by Lara Denice

Copyright © 2020 - SD Consulting