IDEÉN BAG Ideen til SD Consulting opstod af flere faktorer.

Ideen til SD Consulting opstod af flere faktorer. Efter at have snakket med andre kvinder og mænd, gik det for det første op for mig hvor overraskende mange som interesserer sig for sugardating / Mutual Benefits Dating, overvejer selv at starte, allerede dater, eller har gjort det. Fælles for disse mennesker er, at de har svært ved at navigere i dette og står med en masse spørgsmål, som de ikke kan få svar på, da denne datingform af samfundet betragtes som tabu. Af frygt for fordømmelse og manglende steder at finde oplysninger, har mange haft dårlige oplevelser, som indkluderer ikke at vide hvilke krav de skal stille, passe på sig selv fysisk og psykisk og navigere i den gråzone som sugardating / Mutual Benefits Dating er, uden at blive revet med, eller miste selvrespekten og kontakten til sig selv.

At gå med til noget man inderst inde ikke vil og ikke at kunne sætte egne grænser er skadeligt.

At mestre datingformen er noget som kan tage lang tid, specielt hvis man skal prøve sig frem i blinde, og der ikke er noget sted at henvende sig for råd og vejledning.

Udover disse problematikker oplevede jeg, at mange i den datingform udøver det forkert  – bl.a. på grund af den stigende interesse fra medierne, som har gjort, at mange ville prøve diverse sites ud, uden at ane hvad spillereglerne består af. Prostituerede og kunder ser datingsitesene som en måde at kontakte hinanden på, og unge piger har set muligheden for, at tjene hurtige penge ved siden af f.eks. studierne. Det har ødelagt den traditionelle måde at date på, som i virkeligheden adskiller sig markant fra det ry den har fået, hvilket jeg synes er synd. En god relation kan være yderst fordelagtig for begge parter og blive en mindreværdig periode i ens liv.

 

+45 31495162

Denmark

SD Consulting by Lara Denice

Copyright © 2020 - SD Consulting